Veri tekee sen kaiken.

Runoilija 6a1e75cb9fc14aab681be93d1f043711

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 12:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Niinhän se on, että täytynnee sitä joskus vähä kirjootella.. vaaku tila loppu, niinni seuraavaksi häätyy jäsenyyttä tuunailla, vaikko mitä?!!?
 

Ei voi kuvata sanoin
Kolmen veljeksen karuutta
Mutta varjoksi sekin vain jää
Historialle ja maailmalle

On vanhimmassa viisautta
Hiljaisuutta ja rujoutta
Tunteita tallin tuoksussa
Surua väärien valintojen seurassa

Keskimmäisellä järkeä
Suoria linjoja
Kylmiä tilastoja, pelkkiä valintoja
Katumuksia väärien jälkeen

Nuorin ylihilpeä
Hullu luonnostaan
Ei paha haluiltaan tai tarkoituksiltaan
Piittaamaton väärälle, nauraa kuolemalle.

Maailma heidät haluaa
Hirttää ja sortaa
Naiset silti kuolaa
Ketään heistä
Ei mikään irti veristään saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot