Suklaasydämin päällystetty arki

Runoilija rumpalipoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus, olisi autuutta
jos voisimme parsia sukkamme
karhunlangalla

samalla
varmistaa anteeksianto
suudelmilla,
varoen

pian, voisimme
nauraa peiton alla
viattomasti
sylikkäin

voi kulta, ilonpäivä!

mutta,
sinä
jätit haisevat sukat lojumaan lattialle
maidon happanemaan pöydälle

etkä tiennyt,
karhunlanka ei kestä kaikkea

Selite: 
ei kestä, ei.
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä kestä... ei...
Valloittavan Ihana on runosi. Pidin.

oi kaunis, suosikkeihin ->

Nätti... <3 ei kestä

 

Käyttäjän kaikki runot