1 tanhu.

Runoilija rumpalipoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna mun kurkistaa sisimpään
tehdä matka pimeään

Höyhenen lailla leijailen
höyryistä ilmaa hengittäen

Nuppineula maton alla
pistää ikävästi varpaaseen

Siihen katosi unelma

kertakäyttöinen ja hatara

Selite: 
<em> Aamulla kuiskasit totuuden. </em>
Kategoria: 
 

Kommentit

tuli mieleen pmmp ja täysin positiivisessa mielessä. arkisia kuvauksia kuitenkin noin syvinä. loppu kuulosti kevyeltä, toteavalta ja samalla niin vakavalta, ettei parempaa tähän voisi löytyä. tykkään.

Tämä runo on hieno.

En osaa sanoa mitää,
mutta sai ajatukset liikkeelle, ja runoa oli mukava 'tulkita'.

 

Käyttäjän kaikki runot