Kuivan käden kosketus - kai kaipaus kuolee?

Runoilija rumpalipoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään hengittämisen vaikeutta

painoa rinnalla
joka
saa
tajunnan
sekaisin

kiemurtele
kapinen
kurja

En ole velkaa

anteeksipyyntöä
pimeitä öitä
karheaa hattaraa

Sinä minussa
sinä olet sinä olet

Selite: 
Enkä koskaan mene pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Tätä pitää jäädä miettimään..

Jännä runo. Karhea hattara oli kyllä mielenkiintoinen sanavalinta, ja erityisesti siitä pidin. Muutenkin mainio runo.

Niin haikeaa.

Loppu saa jotenkin haukkomaan henkeään.
No, se on yksinkertaisesti hieno.

Ja otsikko nivoo kaiken yhteen?
Pidän paljon ja ymmärrän sen verran,
että saan yhdistettyä tämän omaan elämääni.
Ehkä siksi se iskee.

 

Käyttäjän kaikki runot