SY-ksy.

Runoilija rumpalipoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä kulta välitä.
Olen vain lentelijä tuulessa
lennän kohti tuntematonta
etsin paikkaa elämässä.

Tule mukaan.
Pahat sanat tahdon sulle hyvittää
syytökset romuksi kivittää.

Nyt kun olet mukana
ethän koskaan päästä irti.

Me olemme yhtä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aitoa pahoittelua ja niin kaunista :)

tää on nätti. mä pidän.

-kiitos kommentista- :)

 

Käyttäjän kaikki runot