Oikein vai väärin

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Talviöinä usein mietin,
kuinka elämä kohtelee
väärin, kuinka oikein

Väärin kohdeltuna
tulee menetettyä rakkaita
joskus jopa ihan ryppäinä
joskus vain yksittäisiä

Oikein kohdeltuna
kokee rakkautta
kerralla sydämensä kyllyydestä.

Oikein kohdeltuna saa kokea
aidon rakkauden
ja olla onnellinen että
sinä olet vierelläni ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot