Kun elämä muuttuu...

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Syksystä lähtien elämäni on ollut aikamoista myllerrystä.

Ero.
Uusi mies.

Taas ero.
Taas uusi mies.
Muutto.
Taas ero.

Raskaus.
Jälleen uusi mies.

Uusi paikkakunta.
Uusi koulu.

Yhtäkkiä, minulla onkin perhe.

On rakastava, ihana mies.
Pieni, noin viiden vanha poika, miehen edellisestä suhteesta.

Ja oma pieni "Kirppu".

Nyt tajuan, että kaikki nuoruuden sekoiluni,
ne ovat olleet tämän arvoista.

Vihdoin tajuaa, kuinka ihanaa onkaan olla
ÄITI!

Selite: 
Elämä muuttui totaalisesti, ihan lyhyessä ajassa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten totta tuo onkaan..

Hellyttävä runo!=)

 

Käyttäjän kaikki runot