- Salailu satuttaa -

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Kesäkuussa tutustuin sinuun
ja rakastuin kuin salaman iskusta

Kolme kuukautta meidän onneamme kesti
sitten sain kuulla totuuden

Sanoit mulle ettei ole reilua etsiä uutta heti huomenna

Itse salailit koko ajan

ja hyvin salailitkin

Luulin kaiken olevan okei
kunnes sain iskun vasten kasvoja

Toitotit itse mulle rehellisyyttä
"En tykkäisi jos pettäisit"

Mutta olisiko minun pitänyt
helvetti soikoon
kestää sinun kieroa peliäsi
selkäni takana

ja kuinkahan monta kertaa mahdoit itse minua pettää

Tekosi satutti
luottamusta on nykyisin
helvetin vaikea rakentaa uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot