Talven mittaan

Runoilija Lasienkeli91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottaminen tuo helpotusta, kun ei osaa kertoa asioita vaan suoraan...
 

Taas talven mittaan
on tullut ajateltua,
oletko sinä rakkain,
siltikään se oikein.

Sillä nyt minusta tuntuu,
että rakastaisin myöskin sitä
vanhaa lämmintä Viliä,
josta puhuin...

En tiedä onko se rakkautta,
vai huumaa.

Tällä hetkellä,
en osaa muuta
kuin odottaa

sydämeni valintaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot