Pyykkipulmia

Runoilija Tänään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen mietteliäs elämän seuraaja. Pohdiskelen asioita. Syvällisiäkin. Rakastan runoja. kirjoittamista. Pieniä tarinoita... Jos haluat lukea mietteliäitä, pohdiskelevia ajatuksia suosittelen lämpimästi Adithean ja Hexian runoja!
 

Oletko ikinä tullut ajatelleeksi,
miten hankalaa voi olla vaatepyykki?
Vaatteet tahtovat kertyä kasoiksi,
se on ikään kuin kuuruleikki.
Löytyykö sängyn alta?
Yksi paita ainakin verannalta.
Jotakin tuolilta pilkottaa,
pitäähän nekin mukaan ottaa.

No, kun vaatteet ovat yhdessä isossa kasassa
On tietenkin sukkien parit hukassa!
Pitää siis etsiä parit,
Niin on kaikilla sitten kaverit.
Eikä tässä suinkaan kaikki.
pitäisi katsoa kaikkien vaatteiden pesumerkki.
Kas, kun yksi tykkää kuumasta,
toinen linkouksen huumasta,
kolmatta kun moinen jo heikottaa,
Eikä neljättä saa lainkaan koneeseen laittaa.
Kun kasoja on sitten viisi-kuusi,
tulee vastaan pulma uusi.
Miten on näiden valkoisten laita?
Eihän niitä värillisten sekaan laita!?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot