Äkkilähtö

Runoilija Tänään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen mietteliäs elämän seuraaja. Pohdiskelen asioita. Syvällisiäkin. Rakastan runoja. kirjoittamista. Pieniä tarinoita... Jos haluat lukea mietteliäitä, pohdiskelevia ajatuksia suosittelen lämpimästi Adithean ja Hexian runoja!
 

Hän herää kello yhdeksän.
Aloittaa kevätpäivän.
Hän kulkee uneksien,
kunnes nuuhkaisee,
jokin kamalan pahanhajuinen
mistähän se tulee?

Nenä johtaa keittiöön,
täyteen roskasäiliöön.
Hän nostaa pussin ämpäristä,
ja kiinnostuu pinotuista lehdistä.
Jää roskapussi lattialle,
kun hän lehtineen käy sohvalle.

Kannessa mainosesitteen
hän huomaa cd-telineen.
Jossainhan kaapissa sellainen...
hän nousee ympärilleen katsellen.
Ei ole telinettä komerossa,
mutta kamera löytyy, joka oli hukassa.

Hän katselee kuvia hetken aikaa,
ja päättää vangita aamuntaikaa.
On pihalla lämpimän kosteaa,
linnutkin puissa sirkuttaa.
Ottaa kuvan, kaksi,
sitten tulee uteliaaksi.

Mikähän tuollainen sininen kukka?
Kai sekin tarvitsee hoitoa, pikku rukka.
Lähtee takaisin sisälle,
ja istuu tietokoneelle.
Etsii tietoa kevätkukista:
ne yleensä kasvavat sipulista.

Hän lukee eri tulppaaneista,
niitä löytyy etenkin Hollanista.
Naps vain, ja hän on matkailusivulla
nyt pääsisi Hollantiin tarjouksella!
Hän varaa matkan miettimättä,
elämästä kun pitää nauttia empimättä!

Ei lähtöön ole paljoa aikaa,
- voi mitä tuo roskapussi saikaan aikaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot