Ylivilkasta siivousta

Runoilija Tänään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen mietteliäs elämän seuraaja. Pohdiskelen asioita. Syvällisiäkin. Rakastan runoja. kirjoittamista. Pieniä tarinoita... Jos haluat lukea mietteliäitä, pohdiskelevia ajatuksia suosittelen lämpimästi Adithean ja Hexian runoja!
 

Päätän: tänään siivoan hyvin.
Siivoan joka nurkan ja kirjahyllyrivin.
Mutta kas, tuossa onkin se vanha lehti,
se lehti joka jo kadoksiin ehti.
Istun alas ja selaan,
sudokua takasivulta pelaan...
Mutta voi hyvänen aika,
Miten on siivouksen laita!
Käännän ajatukset taas siivouksen suuntaan.
Ehkä lattiatkin tänään puunaan.
Mutta ensin...niin mitä ensin?
Siinä sitä hetken emmin.
Ehkä vaatteet kaappiin...
roskat roskiin...
Kohta seison vaatehuoneessa,
täysissä juhlatamineissa.
Pitihän sitä vielä koittaa,
jos tulee tilaisuus johon ne laittaa.
Katse osuu siivouskaappiin.
Laittaa siivouksen taas vauhtiin.
Imuroin huoneet yksitellen,
istun alas hymyillen:
Minähän tein sen!
Kohta puoliso kotiin ihmetellen:
"Unohditko siivouksen?"

Selite: 
Puolisolleni, joka jaksaa minua joka päivä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot