Kaatuvat seinät

Runoilija Neitonen79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.10.2016 1:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1979

Romanttinen haaveilija...
 

Seinät kaatuvat päällemme
enkä tiedä juostako pois alta
vai jäädäkö kanssasi yhdessä
murskaantumaan niiden alle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

älä jää alle,hienosti kirjoitettu

Kaunis runonen, tykkään :)

Hyvin söpö <3

 

Käyttäjän kaikki runot