Unelma rakkaudesta

Runoilija Neitonen79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.10.2016 1:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1979

Romanttinen haaveilija...
 

Syvällä sydämessäni
eli kerran unelma
sinusta ja minusta,
meistä kahdesta
tässä suuressa maailmassa.

Unelma rakkaudesta,
joka kietoo meidät toisiimme,
liittää sydämemme yhteen
kuolemattomalla rakkaudella
ja antaa sen kestää
ikuisesti.

Mutta näin
kuinka unelmat särjetään
pienessä hetkessä
tuhansiin paloihin.

Kynttilämeri valaisee
lattialle särkyneet
pienet unelmani sirpaleet,
mutta aion poimia talteen
jokaisen niistä,
kasata ne vielä joskus uudelleen
syvälle sydämeeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot