Kuka sinä olet?

Runoilija 4df8911f9cf020dec71bd818d0e3d49e

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.5.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2018 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-KOSKA LAKKAAN ITKEMÄSTÄ JÄISIÄ KYYNELIÄ TAKIASI-
(-ne aina jähmettyvät poskilleni-)
JA POLTTAVAT KASVOIHINI REIÄN
 

Sinä
sait sen kuoren sulamaan
kuin se olisi ollut sokerista valettu

Kaksi
samanlaista sielua
aivan yhtä rikkinäistä
kietoutui toisiinsa niin
että lopulta siitä syntyi
vedenalainen pyörre

Hymyilin,
jotta sinä parantuisit,
sitä itkunsekaista hymyä
jota kai
pettymykseksi kutsutaan
ja joka
sitä panssaria kovettaa
mikä minulla on nyt jo

titaaniksi kovettunut

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun löytää sielunpuoliskonsa, saa olla onnellinen kaikesta hänen rinnallansa...kysyväisen kaunis runo! ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Kun löytää sielunpuoliskonsa, saa olla onnellinen kaikesta hänen rinnallansa...kysyväisen kaunis runo! ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

 

Käyttäjän kaikki runot