Kaipaus

Runoilija 4df8911f9cf020dec71bd818d0e3d49e

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.5.2005
Viimeksi paikalla: 12.9.2018 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-KOSKA LAKKAAN ITKEMÄSTÄ JÄISIÄ KYYNELIÄ TAKIASI-
(-ne aina jähmettyvät poskilleni-)
JA POLTTAVAT KASVOIHINI REIÄN
 

Kun jättää jälkeensä taivaan
kaikkine väreineen ja siveltimen vetoineen
huokuen näkemystä, ilman epäilyä
ja kaikuvat sävelet
ilman epävarmuutta, täynnä elämää
Voi vain ihailla, ja hyvästellä:
Hattu päähän, vanha mies !

Selite: 
Rakkaalle, jonka aika vei mukanaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot