Anteeksi

Runoilija Kahlittu83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paikkani on nyt juuri tässä missä olen onnellinen :)
 

Anna anteeksi jos joskus tuntuu että yritän omistaa sinut.
Se vain johtuu siitä että pelkään olla ilman sinua.
Anna anteeksi jos joskus itken ilman syytä.
Se vain johtuu siitä että olen kanssasi niin onnellinen.
Anna anteeksi jos olen liika epätäydellinen.
Se vain johtuu siitä että yritän olla sinulle täydellinen.
Jos kaiken tämän jälkeen haluat sanoa hyvästi,
tee se jo tänään.
Koska jos tekisit sen huomenna olisin enemmän rikki kuin tänään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surullinen runo. Pidän :)

Koskaan, ja kukaan ei voi olla täydellinen tai epätäydellinen, on oltava vain oma itsensä.
Kaunis, mutta surullisesti kirjoitettu runonen ...

 

Käyttäjän kaikki runot