Äiti

Runoilija Kahlittu83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paikkani on nyt juuri tässä missä olen onnellinen :)
 

Anna anteeksi, että olen yrittänyt
ja yrittämättä jättänyt.
Ei jaksa sydämeni enempää,
nähdä, kuulla pahaa enää vähääkään.
En pahaa mitään halunnut,
ei pelkkä tahtoni sinua suojellut.
Ei riittänyt vaikka mitä tein,
sen vähänkin yksi sana pois vei.
Nyt sydämeni, sieluni väsynyt on,
suru, tuska niin pohjaton.
Nyt tahdon vain mä nukahtaa
ja ihmisten pahan kaiken unohtaa,
että mitään koskaan olisi ollutkaan.
Tiedäthän, että tekisin mä mitä vaan,
että saisin sinut uskomaan,
ei rakkauteni sammu milloinkaan.

Selite: 
Niin kauan olen jo yrittänyt auttaa äitiäni mutta minunkin on myönnettävä omien voimieni rajallisuus...:(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot