Ikävä

Runoilija Kahlittu83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paikkani on nyt juuri tässä missä olen onnellinen :)
 

Voin muistaa sinun tuoksusi,
voin muistaa ihosi pehmeyden,
mutta kuitenkin
kaiken sen myötä muistan sinut.
Sellaisena kuin olit,
en sellaisena kuin olet.
Aika kuluu niin pian
unohdan
sen mikä silloin olit.
On niin vaikea muistaa sitä mikä olet.
Ikävöin harhakuvaa,
myönnän sen.
Harhakuva sinusta on niin kaunis,
niin herkkä ja kuitenkin niin pysyvä,
etten enää erota asioita,
jotka ovat välillämme olleet
ja pitäneet meidät erossa.
On vain niin paljon helpompi muistaa sinut näin
ja ikävoidä kun vielä voin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikeutta.. kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot