Pyyntö

Runoilija Kahlittu83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paikkani on nyt juuri tässä missä olen onnellinen :)
 

Anna meille aikaa rakastaa,
yhdessä elämän polkuja matkustaa.
Tiedän että meistä voisi tulla jotain kaunista,
pysyvää,
jos vain annat meille tilasuuden yrittää.
Siis ota vastaan sydämeni minun,
niin lupaa,
olen aina sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan lyhyt ja ytimekäs =9

ihana (: kiitos (: menee suosikkeihin (:

 

Käyttäjän kaikki runot