Eksynyt enkeli

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eräänä talvi-iltana lenteli
yksinänsä eksynyt pikku enkeli.
Oli suunta kotiinpäin kadonnut,
oli liikaa lunta maahan satanut.
Jäisiä kyyneliä poskella vieri,
kylmissään oli enkeli pieni.
Yht'äkkiä syttyi taivaalla tähti,
se kulkemaan eteenpäin lähti.
Tähteä enkeli seurasi tovin,
ja viimein sitten innostui kovin;
oli koti enää kiven heiton päässä,
onneksi, sillä oli enkelin varpaat jo jäässä.
Kiitokset runsaat tähti enkeliltä sai,
pyynnön pienen laittoi myös matkaan vain;
et muutkin matkallaan eksyneet kotiin ohjaa,
jotta pääsee kaikki nauttimaan joulun rauhaa.

Selite: 
Rauhaisaa Joulua sekä mieletöntä Uutta-Vuotta kaikille! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja iloinen runo.

kaunis ja ihana . ei voi muuta sanoa.

Suloinen ja iloinen runo.

kaunis ja ihana . ei voi muuta sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot