Ilo

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä ilon löytää?
Kun joku kutittelee selkää.
Tai hyvän kirjan ääreltä
vai sileältä sääreltä.
Ehkä lapsen naurusta
taikka hyvän leffan kauhusta.
Kenties suklaan palasta
ja rasvaisesta kalasta.
Kun jossain oikein onnistuu
ja jotain hyvää tapahtuu.
Ilon löytää mistä vaan
kun sen oikein oivaltaa.

Selite: 
Kädentaito -tunnin tehtävänanto koulussa oli kirjoittaa runo aiheesta "ilo", ja tämmöinen syntyi :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo.

Hyväntuulen runo :)

Ihastuttava ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot