Jos äidit olisivat...

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos äidit olisivat ilmapalloja,
ne eivät karkaisi vaikka lapset vahingossa hellittäisivät hetkeksi niistä otteensa.

Jos äidit olisivat ruokaa,
ne eivät menisi koskaan väärään kurkkuun.

Jos äidit olisivat auringonsäteitä,
ei lapset koskaan polttaisi ihoaan.

Jos äidit olisivat karkkia,
ne maistuisivat vielä paremmalta ja olisivat myös terveellisiä.

Jos äidit olisivat ruusuja,
eivät ne pistelisi vaan olisivat pelkästään kauniita.

Jos äidit olisivat lauluja,
olisivat niiden sävelet aina lohduttavia.

Jos äidit olisivat tarinoita,
olisi niissä aina onnellinen ja opettavainen loppu.

Mutta parasta äideissä onkin se,
että he nimenomaan ovat äitejä.

Selite: 
Äitienpäiväksi väsäsin... =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ja
ihania ajatuksia.
Äidit on tuota kaikkea ja
paljon enemmänkin!
Sanoinkuvaamattomia.
Tykkään. ♥

Ihanan lempeä runo, jollainen saisi ainakin minun äitini liikuttumaan lähes kyyneliin asti.

 

Käyttäjän kaikki runot