Elämäni suurin värisuora

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siihen ei tarvittu paljoakaan
että sinuun ihastuin.
Kauan ei mennyt aikaakaan
kun sinuun rakastuin.
Hetket kanssasi
ohikiitäviksi muuttuu,
matelee aika taasen silloin
kun jompi kumpi suuttuu
jolloin mykkäkoulussa istumme,
odottaen, että toinen suunsa avaisi,
sovinnon teon aloittaisi.
Näistä tappeluista huolimatta
olet minun elämäni suurin värisuora
sillä onnea peleissä mulla
yleensä ei tahdo olla.
Mutta sinut kun itselleni sain
oli se mulle kuin lottovoitto
ja kun taas tulee aamunkoitto
mä jälleen rakastan sua vain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, tarinanomainen runo. Otsikko on tosi oivaltava.

 

Käyttäjän kaikki runot