Nostakaa malja äideille

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Herätys kello seitsemän,
ylös ja lapset herätän.
Missä on sun sukat?
Penskat kouluun kyyditän,
miehen paidan silitän.
Jos ehdin, pesen tukan.

Ruoan pitää olla valmista
kun lapset tulee koulusta.
Sinähän syöt kaiken!
Läksyjen kans autetaan,
iltasadut luetaan.
Hyvää yötä, pikkuinen.

Ja mies vain huutaa telkkarille,
ei anna huomiota sisäkölle.
Lasillinen valkkaria sankarille,
joka on vaimo ja äiti näille
riiviöille.

Selite: 
Rakkaudella, Jukebox
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä aihe arvostusrunolla

Kunnioittava kuvaus
hatun nosto huomiollesi

Hyvä runo...toivottavasti ei vain kovin monessa paikassa ole enää noin, ettei isä osallistu mihinkään, jos paikalla kuitenkin on.

Hieno kunnianosoitus
 

Käyttäjän kaikki runot