Mainoksia

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Alkaa kyrpä ilmestyä otsaan,
kun leffa jäi taas jännään kohtaan.
En meinaa pysyä alkkareissa,
kun en tiiä mitä tapahtuu salkkareissa.
Ei mitään hoppua,
mutta voiko mainokset jo loppua?

Hesburgeriin tuli wifi,
Pohjolasta saat tilin,
käsisaippua annostelijalla vältät joka taudin.

Lapsille Turtles lelu,
Rautiasta uusi työkalu,
Kaalimadosta suriseva ja musta muovikalu.

Raikastava suuvesi,
vanhuksille proteesi,
Clear Blue Digital näyttää, onko miehesi steriili.

Vakuutuksia eläimille,
Vitaeprota keventäjille,
lahjotuskohteita rikkaille ja hyväsydämellisille.

Dressman kävelyä,
hiukan ylinäyteltyä,
näillä melkein laittomilla pillereillä voit virkistyä!

Selite: 
Mikä mainos ärsyttää sinua eniten??
Kategoria: 
 

Kommentit

Huippu runo!!! xD

mainosten on tarkoitus ärsyttää, eihän niitä muuten kukaan muista, hyvä runo

ihan yhtälailla kaikki mainokset on syvältä, mut tää sun tekstis ei ollu eli pidin tästä

Jaa-a...niitä ärsyttäviä on melkein kaikki, joten turha listata :D Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot