Kirje 18-vuotiaalle minulle

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Laukut on pakattu,
sun elämäs on alkanut,
aika rakentaa oma elämä alusta alkaen,
ja olla aikuinen.
Vilkuta perheelle hyvästi,
ja palaa pian takaisin.

Mulla on niin paljon sanottavaa,
asioita, joista haluan varoittaa.
Mutta kuitenkaan,
en sano sulle sanakaan.


Sun täytyy yrittää,
tyriä
opit ainostaan virheistä.
Tiedän, että sua pelottaa,
askelia ottaa,
olin joskus samanlainen,
kun olin sun ikäinen.
Pysy aina itsenäsi.


Sulla on lupa unelmoida,
suuria asioita,
mutta lupaa mulle se,
että teet töitä niiden eteen.
Ei hae kotoa,
vaikka pidät ovet avoinna.

Olen katsonut sua jonkin aikaa,
ja nyt voin pari neuvoa antaa.
18-vuotias minä,
kuuntele nyt tarkkaan.


Sinä et ehkä keksi lääkettä syöpään,
etkä saata uusia mantereita löytää,
mutta susta voi tulla jotain parempaa.
Jotain, mistä voi olla ylpeä:


Rakastava äiti, isä,
paras ystävä,
hyvä työntekijä,
johtaja.
Ei sillä ole väliä,
kunhan olet sinä.
Upea sinä.

Kertsi

Tiedän, ettet usko minua,
sinä olet aikuinen ja tiedät kaikesta kaiken,
joten en tuhlaa pari sivua,
koska mitä et tiedä tänään, opit sen huomen.

Selite: 
Haastan sinut miettimään mielessäsi, mitä sanoisit nuorelle itsellesi? Mitä neuvoja antaisit? Kirjoita ne ylös! Hyvää sunnuntaita teille kaikille!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavia neuvoja näin jälkeenpäin. Varmasti olet elänyt hyvää elämää.
Hellyytti kyyneliin, kiitos
Oikein hyvä.
 

Käyttäjän kaikki runot