Nimetön

Runoilija EnKeLi-91

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää...
 

Älä ikinä yrtiä poislähteä...
Älä ikinä yritäelämääs lopettaa,
vaikkei tällä hetkellä mitään syytä elää,
niin etikinä edes yritä pois lähteä.

Vaikka kymenen kymmenen itsemurha yrityksen jälkeen olisit masentunut niin et saa alentua itsemurhaa,
et kuitenkaan sitä halua et saa tehdä sitä, etkä saa sanoa hyvästi, liian aikaisin.
Olet nuori ja sinulla on koko elämä vielä edessä.
Jos kukaan ei ole tukenasi niin minä olen.

Et voi sanoa että sinulla ei olesyytä elää, et voi sanoa että olisit ollu joka asiassa pelkkä nolla.
Ymmärrän jos niin sanot, mutta kaikkiei ole sitä miltä näyttää. Se kaikki on täyttä paskaa.

sanoit vielä ettäsinula ei mukaolisi syytä jatkaa, ja ettetvoi enempäämeille antaa.

En tiedä miksi puhut tuollaisia, se vaan on aivan turhaa.

Itsemurhaa et ikinä enä saa yrittää itse vain siinä kärsit.

Menet luokse taivaanisän.

Et enää jaksa jatkaaturaaelämäsikun kaikk ystäväsi jättää ja elämä potkii sinua päähän. Tiedän että välität kaikista meistä, mutta sinulla vaan ei ole hyvä olla eikä enää syitä jatkaatätä turhaa elämää.
Teidän vaan pitää ymmärtää hän haluaa pois läheä.. antakaa hänen mennä...

Selite: 
se vaan tuli suoraan sydämestä.. :*
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot