Nimetön

Runoilija EnKeLi-91

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää...
 

Viimeisen kerran mulle tänää soitit ja kerroit pois lähteväsi...
mulla on paha olla...
haluan nähdä sinut vielä kerran,
ja haluan kuulla äänesi ja tuntea suudelmasi... vielä kerran...
haluan että ymmärrät mitäsinulle sanotaanhaluan että elossa oot vielä huomennakin...
en halua ystävää näin monen vuoden jälkeen menettää...
oot mulle kuin isoveli..,
et saa itelles mitään pahaa tehdä...
kumulla asiat huonosti sä jaksat aina auttaa mutta kun sulla onasiat huonosti sanot vaan et "et voi auttaa et kuitenkaan ymmärtäis mua." Haluaisin edes mahdollisuuden auttaa. Nyt sen sit sain ja nyt ystävän menetin... Toivon että sulla on kaikki tai ainakin paremmin ku ennen.. en saa unta koska ajattelen vain sitä puhelua ku sanoit et lähdet pois...
Minuun sattuu..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on surullinen.
mut silti ihana.

nätti ja surullinen runo
Pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot