Se päivä.

Runoilija spend some time with me

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakas kiitos et oot olemas ja opetit mut rakastamaan<3
 

Sinä päivänä tapahtui
jotain kaunista.

Aikaa sen jälkeen en voi
sanoa kauniiksi,vaikka
todellisuudessa se oli
sitä.

En vain tajunnut sitä
silloin.

Ilman sitä päivää ja sen
jälkeistä aikaa tuskin
olisin tässä ja nyt.

Ilman sitä päivää ja sen
jälkeistä aikaa tuskin
olisin tälläinen kuin olen
nyt.

Kaikki ei ole ollut
helppoa,mutta mitään en
muuttaisi.

Kaikki ei ole vieläkään
helppoa,mutta eihän elämä
koskaan ole.

Se päivä muutti elämäni.

Selite: 
Nojoo,tää on nyt tälläne.Kertoo jotain siit yhdest tärkeest päiväst joka vaikutti mun elämään merkittävästi. Sitä päivää en unohda.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten kaunista. Rakastan.

Joskus pienikin asia voi muuttaa koko elämän.
Tiedän.

yhä edelleen tää on mun mielestä ihana.
kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot