toistaiseksi

Runoilija arkadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 10:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinä iltoina,
joina minun on tehnyt mieli soittaa sinulle,
kuunnella ääntäsi.
Olen käpertynyt itseeni untuvapeiton alla.
Niinä aamuina,
joina sinä olet ensimmäinen ajatukseni.
En haluaisi nousta sängystä ja lähteä.
Ja niitä öitä,
joina puhelimeni makaa mykkänä vieressäni.
En kestä.
Haluan,
mutten halua kuitenkaan.>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista kaipausta esiintyy hienossa runossasi.

Kiperää...

Voi, todella koskettava. Itketät minua!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
arkadia . 30.8.2021 1 Runo
arkadia nimetön 3.3.2021 2 Runo
arkadia nimetön 10.1.2021 1 Runo
arkadia nimetön 25.11.2020 1 Runo
arkadia Nimetön 8.3.2011 1 Runo
arkadia Nimetön 27.1.2011 0 Runo
arkadia toistaiseksi 5.4.2007 3 Runo
arkadia Olematon 19.10.2006 2 Runo
arkadia matkalla kotiin 21.9.2006 2 Runo