nimetön

Runoilija arkadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 10:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten se olikin niin helppoa,
rakastaa ensihetkestä lähtien?
Tajusin juuri,
en ikinä pitänyt sinusta,
rakastin
ensimmäisestä päivästä alkaen,
jokaisella solullani.
Ja siihen sinä jäit.
Minun mieleeni,
joka toiseen ajatukseen,
painoksi sydämeni päälle.

Kuinka voi päästää irti jostain,
johon ei ole edes kunnolla ehtinyt tarttua.
Paitsi ajatuksissaan.

Kun sanon,
odotan sinua, 

Niin todella tarkoitan sitä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että tarkoittaa sitä, mitä sanoo rakkaimmalleen <3 
kaunis
runon rakkaudessa on tahdon lujuus kohdillaan

minä tykkäsin tästä
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
arkadia . 30.8.2021 1 Runo
arkadia nimetön 3.3.2021 2 Runo
arkadia nimetön 10.1.2021 1 Runo
arkadia nimetön 25.11.2020 1 Runo
arkadia Nimetön 8.3.2011 1 Runo
arkadia Nimetön 27.1.2011 0 Runo
arkadia toistaiseksi 5.4.2007 3 Runo
arkadia Olematon 19.10.2006 2 Runo
arkadia matkalla kotiin 21.9.2006 2 Runo