Olematon

Runoilija arkadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005
Viimeksi paikalla: 8.1.2024 10:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiedo ympärillesi kaikki se onni ja autuus,
jonka olet saanut.
Onko kihlasormus kuin käsiraudat,
kenen kanssa naurat nykyään iltaisin?
Ahdistaako rakkaus,
vai valitseeko hän sanansa tarkoin,
lukeeko ovessanne: vain rakastuneille?
Minä olen marttyyri ja valehtelija
enkä edes tiedä ketä yritän valheillani hämätä,
kaikki tietävät,
ettemme ole unohtaneet.
Mutta onkai helpompi
käpertyä tuplaleveän peiton alle nukkumaan kahdestaan, sylikkäin,
tai keittää aamukahvit yhden sijasta kahdelle.
On helpompi muistuttaa tehdyistä virheistä,
kuin antaa anteeksi.
Halveksuva ilme sopii kasvoillesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toden makuinen,
loistava.

katkeruus kukoistaa upeassa runossasi. suosikkeihin minullakin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
arkadia . 30.8.2021 1 Runo
arkadia nimetön 3.3.2021 2 Runo
arkadia nimetön 10.1.2021 1 Runo
arkadia nimetön 25.11.2020 1 Runo
arkadia Nimetön 8.3.2011 1 Runo
arkadia Nimetön 27.1.2011 0 Runo
arkadia toistaiseksi 5.4.2007 3 Runo
arkadia Olematon 19.10.2006 2 Runo
arkadia matkalla kotiin 21.9.2006 2 Runo