Hekuma

Runoilija herrasmieshuijari

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko miehenalku. Tarinoita intohimoista, hetken huumasta ja elämän ekstaasista.
 

Huulten polku kulkee,
hennosti alas kaulaa.
Kyljellä kämmen vaeltaa,
pitkin lantion kaarta,
alaselästä alemmas.
Puristaa.

Sisäreiden silkkistä pintaa
hipovat sormet.
Halu hengityksestä huokuu,
huokaukset himoa hehkuu.

Ota minut.

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hekumallinen runo, tosiaan.

Kyllä naisen vartalo vaan on niin kaunis ja ihanastuttava. Runosi sai mielikuvituksen laukkaamaan.

kirjoitat hyvin intohimosta ja nautinnosta
en muistakkaan milloin olisi ees lukenut tämän kaltaisia tekstejä.. hyvä runo! ^^

Uijui miten värisyttävän ihana onkaan tuo viimeinen lause kruunaamassa tunnelmaa:).

intohimoista tekstiä, pidän! :)

Kauniisti kuvailtu. Myöhemmin löytyy tavaraa kauempaakin sisällön kertomiseksi.
Onnittelen syntymäpäivänäsi!

Kuvaat hyvin himoa. Seksikäs runo.

Aijai. Pidin, jälleen

Siinäpä se...hyvin kerrottu...noinhan se menee ;)

Kauniin eroottinen teksti, jonka äärellä voisi vaikka ulvoa täysikuuta.. :)

Sinulla intohimoisia, jopa kiihottavia runoja. Pidän.
Kiitos arvostelustasi runooni. :)

 

Käyttäjän kaikki runot