Suulliset taidot

Runoilija herrasmieshuijari

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko miehenalku. Tarinoita intohimoista, hetken huumasta ja elämän ekstaasista.
 

Vaikutat niin nuorelta, niin viattomalta.
Ilkikurinen hymy enkelin katseessa.
Kätesi liikkuu edestakaisin. Huohotan.
Vihdoin huulesi kietoutuvat ympärilleni.
Olet kiltti ja viaton,
mutta tuotat nautintoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot