Lanteiden leikki

Runoilija herrasmieshuijari

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko miehenalku. Tarinoita intohimoista, hetken huumasta ja elämän ekstaasista.
 

Vaelsin vaatteiden alla,
tunnustelin vartaloa vapaasti.
Hiipiessä hameen alle,
huuliltasi tahaton huokaus.

Alastomana, aistit avoinna,
kehojen kiihkeä kosketus.
Lanteiden lumoava liike.

Hengitys jo huohotusta,
huudahduksia, hurmiota.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan viivyttelevä, nautiskeleva tunnelma!

Kaunista ja aitoa, ihastan :)

eroottisesti ja aistikkaasti kirjoitat,
taidokkaita runoja

Aistillista kaunista kuvausta

Wau.. Tosi tunteikas runo, sekä hienosti runoiltu! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot