kuiskiva...

Runoilija onetwothree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huojuit ajatuksen varjona mukana tuulen.
Sinut luotiin pölystä hiekan,
hehkussa ilta-auringon.

Vartuit piilossa kivisten muurien,
äärellä veden suolaisen.

Eivät muut muista sinua enää,
vain kostea kuiskiva maa,
Johon askeleesi kerran painautuivat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot