kirje...

Runoilija onetwothree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suonissani versoaa punaiset ruusut.
Piikit riipivät hiljaa ajatuksiani.
Oletko jo taivaassa vai matkalla?

Kirjoittaa kirjeen sinulle haluaisin,
sormin siihen kuvan meistä maalaisin.

Pullopostinako sen lähettäisin? liekö siellä rantaa.
Tuulen mukaanko sen laittaisin? tuskin jaksaisi sinne asti kantaa.
Mielessäni taidan kirjeeni pitää,ehkä sieltä se vielä perille luoksesi löytää.

Selite: 
ikävä loputon<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot