huomiseen..

Runoilija onetwothree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskon vielä huomiseen, uskon aamuun uuteen.

Hukuttaa haluan varpaani hiekkaan juoksevaan,
jokeen kiljuvaan.

Huutaa äärettömyyteen, itkeä vastaluuleen.

nähdä hangen kimalteen, nukkua yöhön siniseen.

nojata tuntemattomaan, herätä keskeltä sihisevän kaislikon.

sanoa, rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot