lentäessäni...

Runoilija onetwothree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siltani saattavat roihuta, maksuna onneni yksinäisyydelle annan.
Ette käsistäni enää pitele, ette jalkojani maahan sido,
siipeni vihdoin voin uudelleen rakentaa, kauas pois lentää.

Enää ei kyynel vierähdä poskelle epätietoisen,
vain viileä ilmavirta alla jalkojen,
lentäessäni mukana tuulten uusien.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot