Uumallasti

Runoilija Komulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asennevammainen nuori täältä kylmän Lapin perukoilta. Opettellee uuesthaan kirjottahmaan. Nielee tiikerit ja seeprat raitoihneen.
 

Met makasimma sillä kuluhneela nahkasohvala
rinnatusten
vaikka pakko myöntää että olin puota siittä.
Mie leppuutin minun päätä sinun rinnala ja annoin
aisteile vallan
Kuulin sinun hengityksen sinisen värinän
Näin kuinka sinun syän löi siinä ihan minun vieressä
Olisin voinu jopa koskettaa sitä jos olisin halunu
Sinun syän.

Ja mie tykkäsin siittä miten sie osasit koskettaa
Alotit sen koskettamisen hipasulla
hipasulla kaulakuopasta
Lantioluulta ja selkärangan nikamista
Ja hengitit sen kulumattoman onnentuntheen
suohran minun poskinukale.
Niinko polttomerkiksi

Selite: 
Sillon joskus mie rakastin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästä paljon, ehkä osin siksi että meänkieli on niin lähellä sydäntä.

 

Käyttäjän kaikki runot