Nimetön

Runoilija Komulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asennevammainen nuori täältä kylmän Lapin perukoilta. Opettellee uuesthaan kirjottahmaan. Nielee tiikerit ja seeprat raitoihneen.
 

Kipeä selkä
Kipeä niska
Kolottava rintakehä
Viiltävä kipu sisällä
Suolan maku suussa
Soraa silmissä
Keuhkoihin valettu betonia

Ja nykyisin joka aamu on aamu,
Aamu jona ei halua herätä
Koska ei tahtoisi tuntea kuinka kuolee
Jokainen solun sirpale
Sisältäpäin syöpyy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot