Raastinrauvalla

Runoilija Komulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asennevammainen nuori täältä kylmän Lapin perukoilta. Opettellee uuesthaan kirjottahmaan. Nielee tiikerit ja seeprat raitoihneen.
 

Jos sie halvaisit
Olisin sinun nytten ja aina
Pyykkäisin ja silittäisin
Halvaisin sinua aamusta ilthaan
Enkä tohtis toishiin koskea

Ja mullon ikävä joka tuntuu
Ihan ko joku repis minun ihoa
raastinrauvalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot