toinen

Runoilija Blackheart88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.6.1988

Neiti nenäkäs eväkäs -_-
 

et tullut yöksi kotiin

korvanlehtesi vieressä
kohta jota ennen rakastin eniten
tuoksuu nyt vieras parfyymi

luulit etten huomaa
mutta minä tunnen
suudelmasi on erilainen kuin ennen

ja minä mietin
mietin
miksi en riittänyt sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Kauniisti puettu sanoiksi ikävä tilanne

 

Käyttäjän kaikki runot