Elämän verran enemmän

Runoilija Kirjoitusvirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina on aamu jossain päin maailmaa.
 

Silmäsi kertovat enemmän
anteeksipyytävällä ilmeellään
katseesi täyttää hiljaisuuden
Minä ymmärsin jo

Muistot niin läsnä
vaikka pään koitan kääntää

Sieluni purskahtaessa hiljaiseen itkuunsa
suljen silmäni
eikä kuvasi haihdukkaan pois

Kappale minua tekee kuolemaa
jälleen

Rakastan sinua elämän verran enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui, tää on hieno! : D

Pidin lopusta paljon, siinä toimi hyvin kahden viimeisen lauseen symbioosi.

Tuttu tunne. Hyvin tuttu. Melankolisen kaunis.

Kaunis hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot