Odotus

Runoilija Kirjoitusvirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina on aamu jossain päin maailmaa.
 

Kastan varpaani veteen
Teen aukon peilityyneen

Taivaalla leijailee hiljalleen
puhalluskukkia

Odotan pelivuoroani
lautapelimaailmassa
kai nimeltään elämä

Kun tulee minun vuoroni
olenkin yksin
käännyn ympäri
ja olen yksin

Selite: 
Otsikko on ainakin tylsäntavallinen, en keksinyt mitään =/
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä runo!
Ei kai sitä koskaan pitäis jäädä odottamaan, ku pitää vaan elää...(?)elämä on nyt!

Hieno runo! ja otsikko ei ole tylsä se on juuri oikea tähän runollesi. jonka tunne on odottava. Pidin!!

Hieno runo! ja otsikko ei ole tylsä se on juuri oikea tähän runollesi. jonka tunne on odottava. Pidin!!

Vaikea pelata rehdisti kun kaikki muut huijaavat minkä ehtivät
kaunis runu, pidin erityisesti alusta
lautapelimaailma on hienoin sana johon olen pitkään aikaan törmännyt

Kyllä otsikko sopii hyvin. Mukavan rennon oloinen tämä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot