Välitys

Runoilija Taikuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistäkää palautetta hyvä lukijat:)
 

Verbaalisuuteni takalukossa.

Tosin väitetään, että vain teot puhuvat.

Tahtoisin puhaltaa haavasi terveiksi,

luoda tunteen merkityksellisyydestä.

Pahoinvoin voimattomuuttani.

Kunpa osaisin näyttää Sinulle luottamuslauseen elämästä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot