Nimetön

Runoilija Taikuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistäkää palautetta hyvä lukijat:)
 

Sanoin kuvaamatta, tiedoilla poseeramatta;
osaan vain tunnustaa, että minä mietin Sinua.

Käsittämättänikin käsitän muistelmani Sinusta, minusta ja Meistä.

Muistojen värittäessä historiaa-
yritän rajata horisonttia selkeämmällä musteella.

Sinua unohtamatta;
takaan sinut estraadin keskitykseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot