Elämän Kiertokulku

Runoilija Ukkosenjumalan Poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2008
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1984

 

Maailmaan synnytään yksin

Maailmassa eletään yksin

Maailmassa kuollaan yksin

Tämä on elämän kiertokulku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

riippuu siitä, miten "yksin"-sanan määrittelee. Olla yksin ja olla yksinäinen, siinä on ero (mun mielestä)

Ittensä kanssa sitä joutuu tosiaan taivaltamaan alusta loppuun.

Täydelliset neljä lausetta!
Niin totta!

riippuu siitä, miten "yksin"-sanan määrittelee. Olla yksin ja olla yksinäinen, siinä on ero (mun mielestä)

Ittensä kanssa sitä joutuu tosiaan taivaltamaan alusta loppuun.

Täydelliset neljä lausetta!
Niin totta!

 

Käyttäjän kaikki runot