Luuseri

Runoilija Ukkosenjumalan Poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2008
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1984

 

Sellainenko minä olen? Ehkä minä olen. Kuin ilmaa muille ihmisille olen. Kukaan minua huoli ei sen huomannut olen. Kuin varjo elämän valossa olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen-sana toistuu häiritsevänä tuossa mutta kun tässä lueskelin näitä muitakin sun tekstejä kuten nuo "Ukkonen" ja tuo hiustenleikkuu-runo niin tulee kyllä mieleen että et varmaan ole ihan tosissasi näitä väännellyt. Jostain kuulen ilkikurisen naurun kun ihmiset lukevat näitä ja koittavat analysoida?

syviä synkkiä mietteitä jostain ihmismielen perältä, negatiivisesti ajateltuna. tykkään

faktaa vai fiktiota? joskus elämä potkii päähän todella useasti, mutta koskaan ei saa luovuttaa.
on päiviä jolloin ei muuta ole kuin tyhjyys/tylsyys, mutta ihmisen kannattaa hyväksyä itsensä ja omat virheensä että pystyy olemaan sinut itsensä kanssa. Loppujen lopuksi näyttää muille että "hei kattokaa te ette minua pysty jalkoihinne polkemaan"

Lohduton, tulee yksinäisen vaeltelijan kuva mieleen. Viimeinen lause huipentaa runon.

 

Käyttäjän kaikki runot